Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді проходить етап Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування

В Ужгороді проходить етап Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування

В Ужгороді проходить етап Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування
В Ужгороді триває Закарпатський етап відкритої Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування серед юнаків та дівчат. Сьогодні юні фехтувальники змагались на шпагах. Окрім українських спортсменів,...

В Ужгороді триває Закарпатський етап відкритої Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування серед юнаків та дівчат. Сьогодні юні фехтувальники змагались на шпагах.

ВІДЕО ДНЯ

Окрім українських спортсменів, участь у змаганнях взяли і дві фехтувальниці зі Словаччини, котрі приїхали на особисте запрошення організаторів змагань.

«Це відкрита дитяча ліга, тому участь можуть брати всі. Зазвичай до нас приїжджають учасники з 6-7 країн, але зважаючи на ситуацію в Україні, цього року приїхали лише словаки», - сказав головний суддя змагань Сергій Горецький.

Реклама

Також він схвально відгукнувся про закарпатських спортсменів, котрі вже декілька років поспіль перебувають на верхівці рейтингу.

«Закарпатці є в кожні збірній, і це не може не тішити. Хвилює лише те, що після 18 років вони всі роз’їжджаються і ми втрачаємо дуже талановитих та перспективних спортсменів», - зазначив Сергій Горецький

Реклама

Про участь української збірної у чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів та юніорів, котрий проходив у словенському Мариборі розповів тренер Дмитро Петрусь.

«Ані я, ані тренерський склад не задоволені виступом наших спортсменів на континентальній першості. Вони не показали все, на що здатні. Крім того, далось в знаки хвилювання та відсутність практики виступів на змаганнях європейського рівня», - розповів Петрусь.

Ще він додав, що всі витрати на змагання та дорогу оплачують батьки учасників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно