Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В обласному центрі протягом року замінили лише шість маршруток

В обласному центрі протягом року замінили лише шість маршруток

В обласному центрі протягом року замінили лише шість маршруток
Протягом 2014 року в Ужгороді перевізники провели тільки 6 замін автобусів, які рухаються міськими маршрутами. Про це йдеться у звіті про виконання програми економічного та соціального розвитку...

Протягом 2014 року в Ужгороді перевізники провели тільки 6 замін автобусів, які рухаються міськими маршрутами. Про це йдеться у звіті про виконання програми економічного та соціального розвитку міста.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначається у документі, станом на 1 березня 2015 року в Ужгороді затверджена автобусна маршрутна мережа з 29 маршрутів. Перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування здійснювали 18 автомобільних перевізників 184 автобусами.

«З метою покращення надання послуг перевезення пасажирів автобусами загального користування перевізниками міста здійснювалося постійне оновлення рухомого складу. Так, протягом 2014 року проведено 6 замін автобусів на новіші та комфортабельніші та проведено 5 перевірок випуску автобусів на автобусні маршрути на предмет їх належного санітарного та естетичного стану», – зазначається у звіті.

Реклама

«Проведено конкурс з визначення суб'єкта господарювання для виконання функцій організації та управління рухом на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування з використанням GPS-системи», – йдеться у документі. Натомість про результати конкурсу не повідомляється.

Нагадаємо, минулого тижня перевізники знову порушили питання про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. Ужгородцям пропонують платити за маршрутки по 4,50 грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно