Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські правоохоронці зловили "парочку" наркоманів (ФОТО)

Ужгородські правоохоронці зловили "парочку" наркоманів (ФОТО)

Ужгородські правоохоронці зловили "парочку" наркоманів (ФОТО)
На совісті 34-річного ужгородця та його 31-річної співмешканки – близько двох десятків крадіжок із чужих підвалів, підсобок і коридорів. Вони навіть їздили «на діло» на крадених...

На совісті 34-річного ужгородця та його 31-річної співмешканки – близько двох десятків крадіжок із чужих підвалів, підсобок і коридорів. Вони навіть їздили «на діло» на крадених велосипедах.

ВІДЕО ДНЯ

Удосвіта наряд патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції помітив біля одного з будинків по вул.Легоцького в Ужгороді чоловіка й жінку. Ті їхали на велосипедах, схожих на ті, що перебувають в орієнтуванні як викрадені, - повідомила речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

При спілкуванні з правоохоронцями парочка розповіла, де вони проживають, але на запитання, що вони роблять у такий ранній час в іншому районі міста, відповісти не змогли.

Реклама

Для встановлення осіб та дачі пояснень парочку запросили до міськвідділу міліції, де до розмови долучилися працівники карного розшуку. Правоохоронці швидко встановили особи «велосипедистів». Ними виявилися 31-річна ужгородка та її 34-річний приятель. Останній вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за наркотики.

Крім того, що правоохоронці розшукали викрадені велосипеди, вони ще й вилучили з рюкзака, який був у жінки за спиною, цікаві речі – різні відмички, ліхтарики та фомку, за допомогою яких зловмисники виламували двері, проникаючи у місця, де можна було знайти поживу.

Реклама

Як з′ясувалося, «солодка парочка» встигла скоїти близько двох десятків крадіжок із коридорів загального користування багатоповерхівок, підсобних та підвальних приміщень ужгородців. Там вони цупили все цінне: велосипеди, водяні насоси, рибальські снасті, двадцять пар взуття, інструменти, автомобільні шини. Викрали навіть надувний рибальський човен та реквізит для фаєр-шоу.

Виручені від збуту краденого кошти зловмисники витрачали на наркотики, адже обидвоє вони - наркозалежні.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисників було виявлено та вилучено значну кількість крадених речей.

Реклама

За даними фактами відкрито кримінальне провадження. Відносно 34-річного ужгородця обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Розслідування триває.

Ужгородські правоохоронці зловили "парочку" наркоманів (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно