Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В обласному центрі іномарка не розминулась з службовим автомобілем ДСО

В обласному центрі іномарка не розминулась з службовим автомобілем ДСО

В обласному центрі іномарка не розминулась з службовим автомобілем ДСО
Близько 23-ї години на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС області надійшов сигнал тривоги з об’єкту під охороною в Ужгороді. Наряд спеціальної групи затримання одразу виїхав на місце...

Близько 23-ї години на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС області надійшов сигнал тривоги з об’єкту під охороною в Ужгороді. Наряд спеціальної групи затримання одразу виїхав на місце пригоди. Та дорогою міліцейське авто потрапило в ДТП.

ВІДЕО ДНЯ

Легковик марки «Ауді», якого обганяв службовий автомобіль ДСО, несподівано почав здійснювати поворот ліворуч, через що трапилось зіткнення. Автівки отримали незначні пошкодження, зокрема було пошкоджено водійські дверцята «Ауді» та передній бампер на службовому автомобілі. На щастя, ні міліціонери, ні водій іномарки не постраждали, - повідомили в УДСО УМВС України в Закарпатській області.

На місце пригоди прибув наряд ДАІ, співробітники інспекції по особовому складу УМВС. Обидва водії пройшли медичне освідчення, висновок медиків - тверезі.

Реклама

Начальник УДАІ Закарпаття полковник міліції Михайло Бойчук також наголошує, що відповідно до правил дорожнього руху України водії забов′язані надати перевагу в русі тим транспортним завобам, які рухаються з включеними проблисковими маячками синього та червого кольору. А за порушення закону передбачено чималий штраф або 30-40 годин виправних громадських робіт, відповідно до рішення суду. Порушника можуть також позбавити водійських прав.

Повертаючись до нашої історії з ДТП, то на об’єкт, звідки поступив сигнал тривоги, направили інший наряд ДСО. На щастя, цього разу все обійшлося.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно