Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині крадій пограбував будинок сільського священика

На Берегівщині крадій пограбував будинок сільського священика

На Берегівщині крадій пограбував будинок сільського священика
Правоохоронці затримали неодноразово судимого чоловіка, який пограбував помешкання сільського священика. Викрадені гроші та мобільний телефон у злодія вилучили. Обідньої пори до чергової частини...

Правоохоронці затримали неодноразово судимого чоловіка, який пограбував помешкання сільського священика. Викрадені гроші та мобільний телефон у злодія вилучили.

ВІДЕО ДНЯ

Обідньої пори до чергової частини Берегівського райвідділу міліції звернулася 35-річна дружина настоятеля реформатської сільської церкви. Жінка повідомила, що до її помешкання проникла невідома особа і викрала 300 гривень та мобільний телефон, - інформує речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

Жінка була вдома сама та, як часто буває серед безпечних сільських мешканців, вхідні двері до будинку не замкнула. А коли вийшла з ванної кімнати, де знаходилася тривалий час, то помітила, що в будинку хтось «хазяйнував».

Реклама

Господиня оглянула помешкання і виявила відсутність 300 гривень та свого мобільного телефону «Самсунг». Збентежена газдиня зателефонувала до міліції.

Правоохоронці розшукали нахабного крадія по «гарячим слідам». Через лічені години співробітники карного розшуку затримали підозрюваного у скоєнні крадіжки. Ним виявився 38-річний мешканець села Мужієво, що на Берегівщині. За плечима у чоловіка майже 20 років тюремного ув’язнення та два нові кримінальні провадження за вчинення крадіжок, які знаходяться на розгляді в судах міст Берегова та Мукачева.

Реклама

У злодія правоохоронці вилучили викрадені гроші та мобільний телефон. Їх повернуть власникам.

Як пояснив злочинець, мотив злочину банальний: хотілося випити, а на пляшку оковитої, як завжди, грошей не вистачало. Тож обравши першу-ліпшу хату в сусідньому селі, вирішив її обікрасти. Чому обрав саме цей будинок, пояснити не зміг. Впевнившись, що господаря поблизу немає, швидко узяв з хати все цінне, що потрапило під руку і покинув будинок.

Щоб замести сліди, вирішив додому не йти, а попрямував у сусіднє село до подруги, де й хотів відсидітися, допоки все стихне.

Реклама

Слідчий Берегівського райвідділу міліції повідомив злодію про обґрунтовану підозру у вченні ним злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, вчинена з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано, за скоєне крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коли правоохоронці повідомили «професійному» зловмиснику, що він обікрав будинок священика, той здивувався, але не розкаявся.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно