Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді задля допомоги військовим у зоні АТО волонтери продають вживаний одяг

В Ужгороді задля допомоги військовим у зоні АТО волонтери продають вживаний одяг

В Ужгороді задля допомоги військовим у зоні АТО волонтери продають вживаний одяг
В Ужгороді триває акція від місцевих волонтерів, яка має назву «Для чого солдату плаття». Жителів міста закликали приносити вживаний або ж непотрібний одяг, зокрема, жіночі сукні на розпродаж задля...

В Ужгороді триває акція від місцевих волонтерів, яка має назву «Для чого солдату плаття». Жителів міста закликали приносити вживаний або ж непотрібний одяг, зокрема, жіночі сукні на розпродаж задля збору коштів на потреби бійців АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Ініціатива три дні тому стартувала в одному із ужгородських магазинів із продажу секонд-хенду. Волонтери приймають на реалізацію одяг, котрий їм приносять небайдужі містяни, а виручені кошти спрямовуватимуть на потреби бійців АТО.

«Розумієте, ми увесь свій час проводимо у магазині, не маємо можливості ходити на волонтерські акції. Тому вирішили просто тут допомогти нашим військовим – через Фейсбук зробили заклик, щоб до нас приносили непотрібні речі у доброму стані. Ми виставляємо на них символічну ціну, а кошти покупець кидає у скриньку», – повідомила організаторка акції, ужгородка Віта.

Реклама

За її словами, виручені кошти передадуть представникам «Руху підтримки закарпатських військових». За три дні вони вже назбирали чималу суму. Кажуть, містяни дуже активно відгукнулись на пропозицію магазину.

«Я була приємно здивована, що завдяки своїй покупці я можу допомогти нашим військовим, які перебувають у зоні антитерористичної операції. Обов’язково розповім знайомим, щоб приходили і допомагали нашій армії», – розповіла відвідувачка магазину Мар’яна.

Реклама

Волонтери запрошують активніше долучатись до акції, адже хтось отримає можливість обновити гардероб, комусь вдасться звільнити шафу від зайвого одягу, а наші військові будуть мати медикаменти та спорядження.

Вікторія Жуйко-Сабо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно