Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перший заступник голови Тячівської РДА прийняв 8 мешканців району (ФОТО)

Перший заступник голови Тячівської РДА прийняв 8 мешканців району (ФОТО)

Перший заступник голови Тячівської РДА прийняв 8 мешканців району (ФОТО)
Сьогодні, 3 лютого, перший заступник голови державної адміністрації Василь Дем’янчук провів особистий прийом громадян. З метою термінового та якісного вирішення питань мешканців району, участь у...

Сьогодні, 3 лютого, перший заступник голови державної адміністрації Василь Дем’янчук провів особистий прийом громадян. З метою термінового та якісного вирішення питань мешканців району, участь у прийомі також брали завідувач сектору по роботі із зверненнями громадян Віталія Майор, начальник Дубівського УСЗН Василь Цірик, заступник начальника Тячівського УСЗН Любов Дудла, начальник Управління Пенсійного фонду в Тячівському районі Сергій Данилич та інші.

ВІДЕО ДНЯ

Зі своїми проблемними питаннями розраховуючи на допомогу та підтримку місцевої влади на прийом громадян прийшли 8 мешканців різних населених пунктів району, зокрема з Тячева, Солотвина, Тернова та інших, - зазначили у пес-службі Тячівської райдержадміністрації.

Громадяни порушували питання різного характеру, зокрема вони стосувались виділення одноразової матеріальної допомоги у зв’язку з скрутним сімейним становищем, сприяння у отриманні дров для опалення будинку, питання пенсійного забезпечення, надання звання «Матері Героїні», допомоги з встановлення центрального опалення у церкві. Також в рамках прийому розглянуто звернення представника громадської організації «Фреска» щодо залучення членів товариства до участі в районних заходах району та можливості фінансування заходів, організованих представниками громадських організацій.

Реклама

За підсумками детального розгляду усіх звернень заявникам надано усні кваліфіковані роз’яснення. Проблемні питання, які потребують додаткового вивчення, будуть детально опрацьовані спеціалістами та вирішені в рамках законодавства України.

Перший заступник голови Тячівської РДА прийняв 8 мешканців району (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно