Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У суботу футболісти та хокеїсти обласного центру шукатимуть вихід з конфліктної ситуації щодо території стадіону "Авангард"

У суботу футболісти та хокеїсти обласного центру шукатимуть вихід з конфліктної ситуації щодо території стадіону "Авангард"

У суботу футболісти та хокеїсти обласного центру шукатимуть вихід з конфліктної ситуації щодо території стадіону "Авангард"
Сьогодні голова Закарпатської ОДА Василь Губаль знову виступав "рефері" у спортивній суперечці футболістів на хокеїстів обласного центру. На його думку, так не повинно бути: розвиватися має кожен...

Сьогодні голова Закарпатської ОДА Василь Губаль знову виступав "рефері" у спортивній суперечці футболістів на хокеїстів обласного центру. На його думку, так не повинно бути: розвиватися має кожен спорт – заради наших дітей.

ВІДЕО ДНЯ

"На жаль, з часу минулої зустрічі, коли я попросив Федерації футболу та хокею знайти розуміння та досягти компромісу заради розвитку спорту в області, справа не зрушила. Йдеться про спір навколо ділянки, виділеної на території стадіону "Авангард" в Ужгороді для побудови Льодового палацу, тепер кажуть про відкриту ковзанку. Футболісти – проти, кажуть, що це знищить поле для їхньої гри, хокеїсти твердять – їхній спорт має розвиватися, а поле було занедбаним, виділення ж ділянки – законне", - написав очільник краю на своїй сторінці у Фейсбуці. Варіантом могло б бути і надання для хокею альтернативної ділянки. Але, на жаль, досі міська влада не знайшла способів залагодити конфлікт і запропонувати гідний варіант. Позиція керівника облдержадміністрації: договір про місце для майбутнього хокейного майданчику не розривати, а футболістам варто підшукати поле замість того, на втрату якого нарікають. Про це також і говорили на зустрічі.

Вже у суботу представники міської влади та сторони конфлікту пройдуться по місту: побачать територію "Авангарду", інші поля, які могли б бути альтернативними, і вирішуватимуть вихід із цієї ситуації предметно. Обласна влада готова допомогти і в облаштуванні поля.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно