Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська міліція збільшила кількість патрульних нарядів (ФОТО)

Ужгородська міліція збільшила кількість патрульних нарядів (ФОТО)

Ужгородська міліція збільшила кількість патрульних нарядів (ФОТО)
Такі заходи вживаються з метою забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху, попередження можливих проявів екстремізму та тероризму. До участі у відпрацюваннях залучені не тільки...

Такі заходи вживаються з метою забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху, попередження можливих проявів екстремізму та тероризму.

ВІДЕО ДНЯ

До участі у відпрацюваннях залучені не тільки працівники Ужгородського міськвідділу міліції, але й співробітники обласного апарату та стройових підрозділів, а також громадські формування обласного центру, - зазначила речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

Перед тим, як заступити на патрулювання міста Ужгорода, був проведений інструктаж, де були визначені маршрути чергування, ознайомлено їх із оперативною обстановкою, роз’яснено патрульним, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень.

Реклама

Під час інструктажу до правоохоронців звернулись керівники УМВС та Ужгородського міськвідділу міліції, які зазначили, що під час несення служби біля особливо важливих об’єктів, які відносяться до категорії терористичної уразливості, слід звертати особливу увагу та виявляти біля них осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також виявляти надовго залишені автомобілі та підозрілі предмети, дотримуватись особистої безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Не залишаться поза увагою правоохоронців і особи, які повернулися з місць позбавлення волі, засуджені до міри покарання, не пов’язаної з позбавленням волі або відстрочкою виконання вироку, чи особи, які знаходяться під адміністративним наглядом.

Реклама

За результатами роботи патрульних нарядів будуть підготовлені інформаційні матеріали з наведенням конкретних прикладів про розкриття злочинів цієї категорії з метою підвищення громадської свідомості.

Нагадаємо, що мукачівські правоохоронці теж посилено патрулюватимуть вулиці.

Ужгородська міліція збільшила кількість патрульних нарядів (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно