Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівники ДАІ кинули слухавку і не спілкувались з активістами "Дорожнього контролю" (ВІДЕО)

Працівники ДАІ кинули слухавку і не спілкувались з активістами "Дорожнього контролю" (ВІДЕО)

Працівники ДАІ кинули слухавку і не спілкувались з активістами "Дорожнього контролю" (ВІДЕО)
У мережі інтернет з'явилась чергова серія з відзнятого активістами "Дорожнього контролю" на посту ДАІ у Нижніх Воротах на Воловеччині відеоматеріалу. Відео відтворює події після затримання активістів...

У мережі інтернет з'явилась чергова серія з відзнятого активістами "Дорожнього контролю" на посту ДАІ у Нижніх Воротах на Воловеччині відеоматеріалу. Відео відтворює події після затримання активістів та "отримання міліцією анонімного повідомлення про замінування автомобілю "Інфініті".

ВІДЕО ДНЯ

У відеоролику чітко видно: автомобіль, реагуючи на інформацію про можливе знаходження у транспортному засобі вибухівки, вибухотехніки оглядають одразу на заправці - у безпосередній близькості резервуарів із пальним.

Усе відбувається після того, як представників ГО "Дорожній контроль", що впродовж тижня відслідковували роботу закарпатської міліції і насамкінець завітали на пост ДАІ у Нижніх Воротах, із застосуванням сили та всупереч закону без належної аргументації затримували міліціонери.

Реклама

Після того, як навіть і на прохання активістів правоохоронцями не було складено протокол про затримання, зате - здійснено блокування автівки - "дорожконтролівці" здійснили спробу додзвонитись на "гарячу лінію" Департаменту ДАІ, аби залишити скаргу стосовно незаконного їх утримання. Однак, під час розмови, на слушне зауваження журналіста "Дорожнього контролю" щодо неприпустимості самовільного трактування Закону України "Про міліцію", на тому кінці просто поклали слухавку. І на повторний дзвінок на "гарячу лінію" Віталія Косенка там уже просто ніхто не відповів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно