Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Четверо заїжджих рекетирів намагались повернути від ужгородця 40 тисяч євро

Четверо заїжджих рекетирів намагались повернути від ужгородця 40 тисяч євро

Четверо заїжджих рекетирів намагались повернути від ужгородця 40 тисяч євро
Трьох жителів м. Чернівці, які примушували 34-річного жителя обласного центру Закарпаття повернути їм сорок тисяч євро викрили співробітники карного розшуку Ужгородського міськвідділу...

Трьох жителів м. Чернівці, які примушували 34-річного жителя обласного центру Закарпаття повернути їм сорок тисяч євро викрили співробітники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Днями з заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 34-річний житель міста. Заявник повідомив, що на автомобілі «Ауді» до його будинку приїхали троє незнайомців, які примушували його повернути грошові кошти у сумі 40 000 євро, - повідомила речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

Ані прізвищ, ані місця проживання зловмисників заявник не знав. З переляку потерпілий навіть не запам’ятав державний номерний знак автівки.

Реклама

Тим не менше, невдовзі працівники карного розшуку Ужгородського міського відділу міліції розшукали вимагачів. Ними виявилися троє жителів м. Чернівці віком 27, 32 та 34 років. До нашого краю непрохані гості приїхали з метою отримання від потерпілого даної суми.

Зі слів зловмисників, вони намагалися повернути гроші, які ще у 2013 році дали ужгородцю за сприяння в оформленні угорського громадянства для 27-х громадян України, однак той своє зобов’язання перед ними не виконав.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.355 Кримінального кодексу України (Примушування до виконання цивільно-правових зобов'язань), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно