Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські правоохоронці продовжують стежити за раніше судимими особами

Ужгородські правоохоронці продовжують стежити за раніше судимими особами

Ужгородські правоохоронці продовжують стежити за раніше судимими особами
У період з 15 по 29 січня поточного року на території міста Ужгорода проводиться операція під умовною назвою «Нагляд». Метою профілактичних заходів є активізація індивідуально-попереджувальної роботи...

У період з 15 по 29 січня поточного року на території міста Ужгорода проводиться операція під умовною назвою «Нагляд». Метою профілактичних заходів є активізація індивідуально-попереджувальної роботи з раніше судимими особами.

ВІДЕО ДНЯ

За час операції здійснено 130 перевірки поведінки та способу життя раніше засуджених осіб за вчинення ними тяжких чи особливо тяжких злочинів, - стверджує речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

Під час перевірок дільничними інспекторами міськвідділу міліції було виявлено шість фактів порушень правил адміністративного нагляду, передбачені статтею 187 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил адміністративного нагляду), яка передбачає штрафні санкції. Застосовуються до осіб, відносно яких за постановою суд встановлено адміністративний нагляд у таких випадках: неявка за викликом органу внутрішніх справ у вказаний термін і ненадання усних або письмових пояснень з питань, пов'язаних з виконанням правил адміністративного нагляду; неповідомлення працівників органу внутрішніх справ, які здійснюють адміністративний нагляд, про зміну місця роботи чи проживання або про виїзд за межі району (міста) у службових справах; порушення заборони виходу з будинку (квартири) у визначений час, який не може перевищувати восьми годин на добу; порушення заборони перебування у визначених місцях району (міста) або нереєстрація в органі внутрішніх справ.

Реклама

Також, слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито два кримінальні провадження передбачені статтею 395 Кримінального кодексу України (Порушення правил адміністративного нагляду), передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців. Застосовується до осіб, відносно яких за постановою суд встановлено адміністративний нагляд у таких випадках: самовільне залишення місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду та неприбуття без поважних причин у визначений строк до обраного місця проживання особи у разі звільнення з місць позбавлення волі.

За період проведення операції на облік поставлено двоє раніше засуджених осіб.

Реклама

Робота в даному напрямку триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно