Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Словаччині ужгородські баскетболісти здобули дві перемоги

У Словаччині ужгородські баскетболісти здобули дві перемоги

У Словаччині ужгородські баскетболісти здобули дві перемоги
Новий 2015 рік гравці БК «Ужгород-УжНУ» відкрили двома товариськими матчами у сусідній Словаччині. Спочатку ужгородців гостинно прийняло містечко Бардейов. Ця гостинність поширилась не тільки на...

Новий 2015 рік гравці БК «Ужгород-УжНУ» відкрили двома товариськими матчами у сусідній Словаччині.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку ужгородців гостинно прийняло містечко Бардейов. Ця гостинність поширилась не тільки на теплий прийом, але і на саму гру. Перші хвилини пройшли за рівної боротьби, жодна команда прагнула вирватись вперед у рахунку. Краще це вдалося ужгородській команді, яка з кожною хвилиною набирала оберти як в нападі, так і в захисті. При цьому розрив у рахунку збільшувався. В підсумку – перша впевнена перемога БК «Ужгород-УжНУ» у новому році – 80:51.

На наступний день ужгородці завітала до міста Пряшів, з командами якого неодноразово зустрічалися на різних міжнародних турнірах, жодного разу не програвши. Ця традиція не змінилась і після цієї гри. З початку гри гості заволоділи ініціативою, пішовши у невеликий відрив у рахунку. Але господарі не здавалися, і до кінця першої половини навіть наздогнали суперника у рахунку. Втім, на більше їх не вистачило. У другій половині гри закарпатці дотиснули свого суперника і виграли гру з рахунком 69:62.

Реклама

Разом з головною командою нашої області набиратися міжнародного досвіду їздила і дитяча команда юнаків 2001-2002 років народження. Програвши першу гру значно старшим суперникам з м.Бардейова, другу гру ужгородські юнаки впевнено виграли у пряшівських одноліток.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно