Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губернатор, голова облради та мер Ужгорода в терміновому порядку вирішували, як допомогти ужгородському водоканалу

Губернатор, голова облради та мер Ужгорода в терміновому порядку вирішували, як допомогти ужгородському водоканалу

Губернатор, голова облради та мер Ужгорода в терміновому порядку вирішували, як допомогти ужгородському водоканалу
Сьогодні, у вівторок, 20 січня, з ініціативи голови Закарпатської ОДА Василя Губаля спільно з головою облради Володимиром Чубірком відбулася зустріч з Ужгородським міським головою Віктором...

Сьогодні, у вівторок, 20 січня, з ініціативи голови Закарпатської ОДА Василя Губаля спільно з головою облради Володимиром Чубірком відбулася зустріч з Ужгородським міським головою Віктором Погорєловим та Артемом Мартинюком, першим заступником генерального директора – директором з енергозбуту ПАТ "Закарпаттяобленерго".

ВІДЕО ДНЯ

Приводом для розмови стала ситуація з водоканалом Ужгорода, а точніше, його кризовий стан, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

Як відомо, на початку цього року там змінено директора, а наприкінці минулого обласна влада, профінансувавши сплати за електроенергію, допомогла уникнути відключення структур Водоканалу від живлення і відтак аварійних відключень водопостачання в Ужгороді. Сьогодні ж ішлося про системні шляхи виходу з кризи.

Реклама

Голова ОДА наголосив перед Віктором Погорєловим: важливо – аби знову не зростали борги Водоканалу. Василь Губаль закликав міську владу знайти порозуміння і шляхи ефективної співпраці із Закарпаттяобленерго (до слова, Водоканал Ужгорода є найбільшим споживачем електрики в краї) та оздоровлювати фінансову ситуацію Водоканалу – шукати для цього способи і резерви. Йде мова і про технічне переоснащення, оптимізацію, зміни в обліку послуг, і припинення корупційних явищ.

Разом з головою облради Володимиром Чубірком голова ОДА запропонував конкретні кроки – як покращити роботу та оздоровити економіку підприємства. Мова і про енергоощадні технології, а також припинення сумнівних схем, які досі діють.

Реклама

"Міська влада має почути ці пропозиції і вимоги та включитися в роботу. Працювати треба розумно і рішуче. Лише так можна розв’язати проблеми з Водоканалом, які тривають роками. Врешті, вже давно час робити кроки для покращення надання послуг водопостачання ужгородцям. Разом з мешканцям Ужгорода чекаємо результатів", - сказав Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно