Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє мешканок обласного центру виявили підозрілі купюри

Двоє мешканок обласного центру виявили підозрілі купюри
На окупованих територіях російські терористичні угрупування, захопивши банківські установи, намагаються використати крадені гроші. Тому банківські установи, які не змогли вивезти з окупованих...

На окупованих територіях російські терористичні угрупування, захопивши банківські установи, намагаються використати крадені гроші.

ВІДЕО ДНЯ

Тому банківські установи, які не змогли вивезти з окупованих територій готівкові кошти в повному обсязі, зіпсували їх спеціальною фарбою, що не вичищається. Незважаючи на це, терористи почали використовувати крадені фарбовані кошти для своїх потреб, а також для розрахунків з населенням. Пограбування та використання награбованого - це типові ознаки дій російських терористичних угруповань. У зв’язку з цим жодна українська банківська установа не прийматиме мічені крадені кошти. Усі, хто намагатиметься розрахуватися цими грішми і будуть затримуватися як співучасники пограбувань, пишуть "Відомості міліції".

І ось уже перші «ластівки» з’явилися на Закарпатті. Начальник охорони одного із супермаркетів Ужгорода повідомив у міліцію, що місцева 35-річна жителька намагалася розрахуватися за товар 100-гривневою купюрою, яка викликала певні сумніви у касирів магазину. Правоохоронці опитали «збутницю» цієї банкноти. Жінка пояснила: вона працює у кіоску швидкого харчування, тож гроші, серед яких була і сумнівна «сотка», взяла з каси у рахунок своєї і зарплати. За цим фактом проводиться перевірка. А працівниця одного з ужгородських ресторанів сповістила правоохоронцям, що серед вечірньої виручки виявила підозрілу 500-гривневу купюру. Нею, за словами барменки, розрахувався один з відвідувачів. Купюри в обох випадках вилучили і направили на експертизу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно