Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові триває реконструкція дитячого садка (ФОТО)

У Берегові триває реконструкція дитячого садка (ФОТО)
Міський голова Берегова Золтан Баб'як здійснив огляд дошкыльного навчального закладу №16 спільно з заступником міського голови Людмилою Токар та виконавцем робіт Володимиром Гісемом. Цей дитячий...

Міський голова Берегова Золтан Баб'як здійснив огляд дошкыльного навчального закладу №16 спільно з заступником міського голови Людмилою Токар та виконавцем робіт Володимиром Гісемом. Цей дитячий садок – стратегічний об’єкт міської ради, який був закритий на ремонт через вкрай критичний стан у лютому 2013 року. Дошкільний заклад знаходиться в густо населеному районі, тому його відкриття є дуже важливим для тамтешнього населення.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі, попри труднощі з фінансуванням, продовжуються роботи з повної реконструкції дитячого садка, - написав мер міста на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, нині вже встановлені нові ворота та огорожа. На дворі робочі вимощують тротуар плиткою, облаштовують клумби та дитячий майданчик.

Реклама

Усередині будівлі підлогу викладають плиткою, в багатьох приміщеннях зроблений косметичний ремонт. Окрім цього старий дах замінений на новий. Повністю оновлені стіни, які були з великими тріщинами, а подекуди навіть нахилені в сторону, реконструйована опалювальна та водопровідна системи.

На садок та його територію чекає ще багато роботи, адже за планами міської ради цей дошкільний заклад повинен стати взірцем для іншим. Найголовніше у завершенні цього проекту – це оплата тих коштів казначейством, які виділили міський та обласний бюджети на садок.

Реклама
У Берегові триває реконструкція дитячого садка (ФОТО) – 01
У Берегові триває реконструкція дитячого садка (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно