Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Ужгородщині підлеглий вирішив покататись на машині свого шефа

На Ужгородщині підлеглий вирішив покататись на машині свого шефа

На Ужгородщині підлеглий вирішив покататись на машині свого шефа
Добре хильнувши оковитої, молодик скористався відсутністю господаря і вирішив покататися нічним містом на його авто. Та встиг доїхати тільки до першого наряду ДАІ. Днями до чергової частини...

Добре хильнувши оковитої, молодик скористався відсутністю господаря і вирішив покататися нічним містом на його авто. Та встиг доїхати тільки до першого наряду ДАІ.

ВІДЕО ДНЯ

Днями до чергової частини Ужгородського райвідділу міліції звернувся 21-річний мешканець села Оноківці Ужгородського району, який повідомив про зникнення свого автомобіля марки «ВАЗ-2101». Зі слів заявника, він залишив своє авто на подвір’ї, а сам поїхав у відрядження до іншої області. Повернувшись, власне авто він не знайшов, - стверджує речниця Ужгородського РВ УМВС Ганна Дан.

Як виявилося пізніше, відсутністю господаря скористався його помічник, з яким вони разом лагодили машини. Хлопець добре знав, де господар тримає ключі від автівки, і після чергової чарки, набравшись сміливості, вирішив покататися нічним містом, де його і зупинили працівники ДАІ. Правопорушник назвався власником даного автомобіля, та оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння, на нього був складений адміністративний протокол, а машину доставлено на штрафмайданчик Ужгородського міськвідділу міліції.

Реклама

Щодо викрадача машини розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру правопорушнику. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно