Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На площі Петефі в Ужгороді можуть з’явитись гаражі

На площі Петефі в Ужгороді можуть з’явитись гаражі
На Публічній Кадастровій карті України нещодавно з’явилася інформація про місце розташування трьох земельних ділянок на площі Шандора Петефі. Як повідомляло бюро журналістських розслідувань «Варто...

На Публічній Кадастровій карті України нещодавно з’явилася інформація про місце розташування трьох земельних ділянок на площі Шандора Петефі.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляло бюро журналістських розслідувань «Варто знати!», ці земельні ділянки безкоштовно виділені депутатами Ужгородської міської ради рішенням №1507 – пункти 2.99, 2.100 та 2.101 – для будівництва індивідуальних гаражів.

Тобто землю, яка є місцем громадського користування, з дозволу абсолютної більшості депутатів Ужгородської міської ради безкоштовно виділяють у приватну власність нібито для будівництва гаражів трьом громадянам. Хоча встановлення гаражів на громадській площі перед Будинком побуту у центрі Ужгорода суперечить логіці та здоровому глузду.

Реклама

До слова, «земельна» комісія ради рекомендувала відмовити у виділенні згаданих ділянок через невідповідність містобудівній документації. Попри це рішення депутати прийняли.

5 грудня 2014 року прокуратура Закарпатської області повідомила, що перевіряє законність рішення ужгородських депутатів. Утім, наразі результати цієї перевірки невідомі.

Реклама

Водночас станом на сьогодні площа перед Будинком побуту все ще залишається власністю громади – рішення депутатів про затвердження проектів землеустрою щодо згаданих трьох клаптиків землі у центрі Ужгорода ще немає.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно