Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулиці Ужгорода стали справжньою ковзанкою (ВІДЕО)

Вулиці Ужгорода стали справжньою ковзанкою (ВІДЕО)
Новорічно-різдвяні свята закарпатці зустріли як і годиться зі снігом. Однак він приніс не лише радість, але і небезпечні травми. Через морозну погоду і великі опади тротуари і дороги Ужгорода...

Новорічно-різдвяні свята закарпатці зустріли як і годиться зі снігом. Однак він приніс не лише радість, але і небезпечні травми. Через морозну погоду і великі опади тротуари і дороги Ужгорода перетворилися на справжню ковзанку. Через це пацієнтів у травматологічному відділенні зараз побільшало.

ВІДЕО ДНЯ

Сніг взимку завжди радість, особливо дітям, які полюбляють кататись на санчатах. Однак в Ужгороді шукати засніжені гірки не потрібно, можна просто вийти на тротуар, який в зимовий період перетворюється на справжню ковзанку і стає загрозою для пішоходів та підвищує ризик травмування. Тротуари на центральних вулицях хоч і вичищені від снігу, проте сіллю чи піском не посипані. На другорядних вулицях вони зникли під шаром снігу. Милуватись в таких умовах зимовою красою, як зазначають самі ужгородці, не доводиться. Як розповіли в травматологічному пункті Ужгородської міської лікарні, з випаданням снігу щоденно до них поступають люди із різними травмами. Однак, вони ще не перевищують критичного рівня. Тож щоб не стати жертвою тротуарної ковзанки, перш за все взувайте зручне взуття, а при нагоді наклейте лейкопластир чи ізоляційну стрічку на суху підошву і каблук та перед виходом натріть піском. Людям же похилого віку взагалі краще в таку погоду не виходити з будинку без нагальної потреби.

Детальніше у відеосюжеті телеканалу "М-Студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно