Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Телефонний шахрай видурив в ужгородського лікаря п’ять тисяч гривень

Телефонний шахрай видурив в ужгородського лікаря п’ять тисяч гривень

Телефонний шахрай видурив в ужгородського лікаря п’ять тисяч гривень
Скільки правоохоронці не апелюють до громадян, аби ті не були занадто довірливими й не ставали жертвами різноманітних пройдисвітів, але люди й далі безпечні. Як наслідок, маємо щоразу нових...

Скільки правоохоронці не апелюють до громадян, аби ті не були занадто довірливими й не ставали жертвами різноманітних пройдисвітів, але люди й далі безпечні. Як наслідок, маємо щоразу нових жертв.

ВІДЕО ДНЯ

Днями із заявою в міліцію звернувся 26-річний житель Ужгорода, працівник однієї з медустанов міста, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Потерпілий мав бажання продати свій автомобіль, про що дав оголошення по Інтернету. Невдовзі з ним зв′язався по телефону невідомий чоловік. На ціні зійшлися, й «покупець» запропонував переказати гроші на банківську картку продавця. Натомість пройдисвіт так задурив ужгородцю голову, що той сам вказав йому код доступу до своїх карток, внаслідок чого псевдо-покупець зняв із карток всі наявні грошові кошти в сумі 5087 гривень.

Реклама

Після того, як з карток зникли всі кошти, а зв'язок із «покупцем» обірвався, потерпілий зрозумів, що його банально «кинули» й звернувся за допомогою в міліцію.

Дана подія внесена в Єдиний облік, шахрая розшукують. Водночас правоохоронці вкотре нагадують громадянам про елементарні заходи безпеки. Нікому не вказуйте секретний код вашої банківської карточки, а ще краще – взагалі не мати справ із купівлею-продажем коштовних речей по Інтернету чи телефону, коли ви не бачите особи, з якою маєте справу. Аналіз свідчить, що шахраї – хороші психологи й вміють «дурити голову» своїм жертвам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно