Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівчани дарували Різдво дітям

Берегівчани дарували Різдво дітям
Уже четвертий рік поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят на Закарпаття, у Берегово зокрема, приїздить команда благодійного проекту «Подаруй Різдво дітям». У рамках своєї подорожі учасники...

Уже четвертий рік поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят на Закарпаття, у Берегово зокрема, приїздить команда благодійного проекту «Подаруй Різдво дітям».

ВІДЕО ДНЯ

У рамках своєї подорожі учасники проекту не тільки вручають подарунки нужденним дітям, людям похилого віку, ромській громаді, а й організовують різноманітні розважально-розвиваючі програми, дитячі фестивалі, спортивні змагання, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Берегова Золтан Баб'як.

Головними організаторами благочинного проекту є Асоціація «Духовне відродження», Міжнародна громадська організація «Наша спадщина», проект «Подаруй надію». Міська рада також підтримала цей благодійний захід.

Реклама

Тож, протягом 22-24 грудня на території УСБ «Закарпаття» відбулися змагання з греко-римської боротьби, великого тенісу і футболу.

Кожне із змагань завершилося церемонією нагородження — врученням кубків, медалей, цінних призів та подарунків від проекту «Подаруй надію» для всіх учасників змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно