Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині збудують дві міні-ГЕС

На Тячівщині збудують дві міні-ГЕС
Чимало рішень прийняли народні обранці на сьогоднішній сесії райради. Серед присутніх 48 депутатів більшість з них голосувала «за». Передували прийняттю рішень опрацювання поставлених питань на...

Чимало рішень прийняли народні обранці на сьогоднішній сесії райради. Серед присутніх 48 депутатів більшість з них голосувала «за». Передували прийняттю рішень опрацювання поставлених питань на депутатських комісіях.

ВІДЕО ДНЯ

Так депутати внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік та затвердили ряд технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок. Зокрема, на території Лопухова та Руської Мокрої, які надаються в оренду ПП «Комерцконсалт» (м.Ужгород) для будівництва міні-ГЕС.

Сільські голови даних населених пунктів запевнили сесію, що громади дали погодження і не проти будівництва цих ГЕС. Більше того, дані підприємці вже активно допомагають у розв’язанні соціальних питань.

Реклама

Таке ж рішення було прийнято на користь ПП «Укрелектробуд» (м.Ужгород), яке орендує три ділянки в селі Красна для будівництва, обслуговування та ремонту малих гідроелектростанцій.

А от приватному підприємцю, який має намір займатися розведенням кролів в Руському Полі поки що грошову оцінку не затвердили. Дане питання перенесли на наступне засідання.

Реклама

Надалі депутати погодили Глибокопотіцькій сільській раді проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі села.

З проханням про перейменування села звернулася Вонігівська сільська рада у зв’язку з існуючими розбіжностями між офіційним обліком села та обліком на місцевому рівні. Село Вонігове хочуть перейменувати - на Вонігово.

Також депутати внесли зміни у склад постійних депутатських комісій районної ради та затвердили список народних присяжних для Тячівського райсуду.

Реклама

На сесії також було розглянуто чимало питань майнового характеру, зокрема передачі об’єктів у спільну власність територіальних громад.

Наступного разу депутати вже зберуться після новорічно-різдвяних свят. І тоді вже ділитимуть новий бюджет на 2015 рік та затверджуватимуть цільові програми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно