Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учні закарпатських шкіл-інтернатів отримали від студентів подарунки

Учні закарпатських шкіл-інтернатів отримали від студентів подарунки

Учні закарпатських шкіл-інтернатів отримали від студентів подарунки
Напередодні Нового року та Різдва Христового люди звикли дарувати одне одному подарунки. Кожен в очікуванні чогось особливого, незвичного, навіть казкового. Найбільше нашої уваги потребують діти....

Напередодні Нового року та Різдва Христового люди звикли дарувати одне одному подарунки. Кожен в очікуванні чогось особливого, незвичного, навіть казкового. Найбільше нашої уваги потребують діти. Особливо ті, що позбавлені батьківського піклування.

ВІДЕО ДНЯ

Тож студенти з різних факультетів – філологічного, історичного, юридичного, географічного, математичного, фізичного, європейського права і правознавства, міжнародної політики, менеджменту та бізнесу та інших – поїхали дітей Берегівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів та Великоберезнянської школи-інтернату. Несли із собою не тільки сюрпризи, а й свою увагу. Потішившись подарунками, школярі молодших класів розповідали вірші, співали пісні, колядки, за що отримували додатковий приз. Найбільше здивував четвертокласник, котрий уміло декламував вірші Тараса Шевченка (зокрема, «Мені тринадцятий минало…»), - зазначила Галина Риган з Медіацентру УжНУ.

Зі старшокласниками спілкувалися про те, як не помилитися у виборі професії. Студенти розповідали про свої факультети, рекомендували учням вступати саме до Ужгородського університету.

Реклама

Заступник голови профкому студентів, студент історичного факультету Олександр Варшава каже: «Поїздка в школу-інтернат, з одного боку, подарувала багато радості від спілкування з дітками, з іншого — ми побачили, наскільки не вистачає тій малечі батьківської ласки, сімейного тепла. Пообіцяли їм частіше приходити в гості, бо якщо є змога – треба допомагати!».

Студентка факультету європейського права і правознавства Даніела Голод розповіла: «Перед святом Миколая профком студентів УжНУ, кожен у себе на факультетах, зібрав кошти, іграшки та ще багато речей для дітей. За останній час я відвідала багато дитячих будинків, і цього разу з великим задоволенням поїхала. Той час, що ми провели з дітками, не забувається. Радість і щастя в очах дітей особливі».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно