Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські таеквондисти "розібрали" медалі Кубку України

Ужгородські таеквондисти "розібрали" медалі Кубку України
5–7 грудня у м. Бровари (Київська обл.) відбувся Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих. У рамках цього турніру також пройшов Кубок федерації серед дітей, кадетів і юніорів. У змаганнях...

5–7 грудня у м. Бровари (Київська обл.) відбувся Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих. У рамках цього турніру також пройшов Кубок федерації серед дітей, кадетів і юніорів.

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях взяли участь спортсмени з 22 областей України. На Кубку збірна команди Закарпатської області здобула 6 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород. У складі збірної області виступала команда таеквон-до з міста Ужгорода під керівництвом молодого тренера Владислава Короловича. Ужгородські юні таеквондисти виступали в розділах поінт-файтинг і лайт-контакт, і зуміли завоювати безліч нагород: у категорії 22 кг 7–8 років перше місце між собою розділили ужгородські таеквондисти Олександр Гранчак і Микита Канюка. У захоплюючому поєдинку Олександр Гранчак став чемпіоном і посів два перші місця, а його одноклубник Микита Канюка посів два других місця.

У категорії 28 кг 7-8 років перше місце зайняв Станіслав Сембер і став чемпіоном Кубку України. У розділі поінт-файтинг Станіслав провів 3 непрості поєдинки. І варто відзначити, що це його перші змагання. У цій же категорії Василь Бурдай зайняв 3-тє місце і 2-гє місце в розділі лайт-контакт. У розділі поінт-файтинг категорії 47 кг 13–14 років Дмитро Рябінчак у фінальному поєдинку поступився своєму досвідченому суперникові і посів 2-ге місце. У цьому ж розділі в категорії 37 кг 9–10 років брали участь Василь Рябінчак, який провів два бої і зайняв 3-тє місце, а також Іван Кепич. Вихованці Владислава Короловича показали відмінний рівень підготовки, попри те, що для більшості дітей це були перші змагання.

Реклама

У підсумку ужгородська команда таеквон-до поклала в скарбничку збірної Закарпаття 3 – перших, 4 – других і 2 – третіх місць.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно