Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Перед Різдвом ужгородці почують "Угорські мелодії"

Перед Різдвом ужгородці почують "Угорські мелодії"
Весела новорічно-різдвяна пора набирає обертів. Вже завітав до наших осель Святий Миколай – заступник і покровитель всіх бідних, знедолених, несправедливо ображених, а ще великий помічник у справах...

Весела новорічно-різдвяна пора набирає обертів. Вже завітав до наших осель Святий Миколай – заступник і покровитель всіх бідних, знедолених, несправедливо ображених, а ще великий помічник у справах просвіти, мистецтва і науки. Тим часом, увесь світ вже готується до зустрічі Різдва за західною традицією.

ВІДЕО ДНЯ

25 грудня одне з головних християнських свят відзначають римо-католики, більшість протестантів і лютеран, а також частина православних. Зайве казати, що на Закарпатті Католицьке Різдво традиційно шанують представники усіх конфесій. Урочистий настрій зазвичай панує вже у період п’ятиденного передсвяття.

І саме цього дня, 21 грудня, камерно-інструментальний ансамбль «Угорські мелодії» Закарпатської обласної філармонії запрошує всіх бажаючих на концерт «BOLDOG KARÁCSONYT». У програмі – традиційні колядки, народні пісні, сцени з оперет, інструментальні твори та запальні угорські танці. Художній керівник колективу – Антон Штефко. Солісти: Оніко Нодь (сопрано), Анжеліка Гербер (автентичний спів, цитра), Андрій Свид (тенор), Діана Гавата (віолончель), Олеся Гайдук (орган). Власні хореографічні постановки запропонує подружжя Андреї та Іштвана Балінтів. Ведуча – Габріела Кіш. Початок концерту о 17.00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно