Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді пройшов другий тур чемпіонату Закарпаття з хокею

В Ужгороді пройшов другий тур чемпіонату Закарпаття з хокею
У п’ятницю, 13 грудня, в Ужгороді відбувся другий етап чемпіонату Закарпатської області з хокею: «Ужгородські вовки» зустрічалися з «Синевиром», а «Шахтарські барси» зі «Спартаком». Не обійшлося...

У п’ятницю, 13 грудня, в Ужгороді відбувся другий етап чемпіонату Закарпатської області з хокею: «Ужгородські вовки» зустрічалися з «Синевиром», а «Шахтарські барси» зі «Спартаком».

ВІДЕО ДНЯ

Не обійшлося без сенсацій. Так, "Ужгородським вовкам" вдалося обіграти минулорічного чемпіона ХК "Синевир". Підопічні Андрія Максимовича перемогли суперника з рахунком 2:1. Шайбами у ворота суперника розписалися бомбардир Віталій Чобаль та нападник Олександр Князєв. Єдину шайбу у ворота Вовків забив нападник Валентин Свалявчик.

"На тренуваннях хокеїсти проробили хороший обсяг роботи. Зокрема, враховуючи помилки минулого, ми відпрацьовували командний захист, перехід із оборони в атаку, вхід та розіграш у зоні і відповідно отримали позитивний результат. Окрім того, дався в знаки ослаблений склад суперників - ряд гравців не змогли взяти участь у матчі",- прокоментував зустріч головний тренер ХК «Ужгородські вовки» Андрій Максимович.

Реклама

Ще більш сенсаційною виявилась гра між «Шахтарськими барсами» та «Спартаком». Останній, підсилившись технічними гравцями з Словаччини, з минулорічного аутсайдера видерся на вершину олімпу. Нагадаємо, що на минулих вихідних «спартаківці» переграли Ужгородських вовків. Сьогодні така ж участь чекала і «барсів«: остаточний результат гри – 6:3 на користь команди «Спартак».

На наступних вихідних планується ще одна цікава зустріч - між ХК "Ужгородські вовки" та збірною командою ветеранів України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно