Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція зловила неповнолітніх любителів марихуани

Міліція зловила неповнолітніх любителів марихуани
У ході профілактичного відпрацювання м.Ужгорода співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу...

У ході профілактичного відпрацювання м.Ужгорода співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції та їх колегами з УМВС на чолі з начальником відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Валерієм Шнуренком виявили в одному з приміщень закинутої будівлі колишнього аптечного складу відразу 11 ужгородців віком від 14 до 23 років, які розважалися наркотичним зіллям шляхом викурення марихуани через саморобний пристрій – «бульбулятор».

ВІДЕО ДНЯ

Більшість осіб з цієї компанії добре знайомі правоохоронцям. Вони неодноразово потрапляли в їх поле зору. Та дивує те, що у цій сумнівній компанії були двоє хлопців і одна дівчина, які вчаться в одному з найкращих навчальних закладів міста. Ці троє підлітків з благополучних родин, їх вихованням займаються обоє батьків. Діти ні в чому не мають потреби. Вони добре одягнуті та доглянуті. Чому саме школярі опинилися в цій будівлі, пояснити правоохоронцям не змогли. А коли їх батьки дізнались, чим займаються їхні діти, то були шоковані, – зазначає Діана Дорогій, речниця Ужгородського МВ УМВС.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. В присутності понятих міліціонери вилучили наперстки з залишками наркотичного зілля, два паперові згортки: один із залишками речовини рослинного походження, другий - із залишками рослинного походження жовтого кольору, схожу на курильну суміш. А також «бульбулятори» - саморобні пристрої, виготовлені з пластикових пляшок для вживання наркотичних речовин.

Реклама

Крім того, один із наркоманів видав з кишені куртки шприц без голки об'ємом 20 міліграм, на верхній частині якого знаходився шматок фольги з отворами для куріння. А його приятель мав пластиковий катетр.

Всі вилучені предмети і речовини направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно