Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці святкуватимуть Новий рік скромно та дешево

Ужгородці святкуватимуть Новий рік скромно та дешево
Нараду з керівниками усіх ключових служб Ужгорода як проводити новорічно-різдвяні свята провів сьогодні міський голова Віктор Погорєлов. Були присутні також заступники Іван Волошин, Ольга Травіна і...

Нараду з керівниками усіх ключових служб Ужгорода як проводити новорічно-різдвяні свята провів сьогодні міський голова Віктор Погорєлов. Були присутні також заступники Іван Волошин, Ольга Травіна і секретар міськради Богдан Андріїв.

ВІДЕО ДНЯ

Віктор Погорєлов наголосив, що відзначення має бути не гучним і дороговартісним, бо коштів на це немає, а в країні чимало проблем і тривають військові дії, але ужгородці повинні відчути святкову атмосферу, особливу сакральність Різдва. Тому просив знайти «золоту середину», зробити усе з душею, не для «галочки», а щоб запам’яталося мешканцям і гостям міста.

Попередньо планується традиційний Парад Миколайчиків 19 грудня, з 12 грудня – виставка новорічних іграшок у фойє міськради, урочисте відправлення листів святому Миколаю, новорічно-різдвяний ярмарок.

Реклама

За попередньою пропозицією, на Театральній у Новорічну ніч відзначення запланували скромне і лише з 23 до 1 години.

Планують попросити рекламістів міста на умовах соціальної реклами розмісти на біл-бордах і сіті-лайтах святкові привітання і програму святкувань.

Реклама

Посилено шукають можливості вручити бодай скромні подарунки найбільш незахищеним. Зокрема, на відзначенні у ПАДІЮНі 26 грудня вручать пакуночки дітям-інвалідам, чорнобильцям, із багатодітних сімей. Під час святкувань у своєму колі отримають новорічні сюрпризи вихованці «Дороги життя», є прохання зорганізувати подарунки для дітей військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО.

Управління праці та соціального захисту уже має 250 пакунків від спонсорів, які рознесуть літнім хворим самотнім ужгородцям, що проживають вдома. Окреме святкування організують для мешканців міського терцентру.

Традиційно у школах збирають речі та іграшки для дітей, які потребують допомогу.

Реклама

За кілька днів нарада щодо підготовки до новорічно-різдвяних свят, з урахуванням зауважень, які звучали сьогодні, пройде ще раз.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно