Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді пройде акція міжнародних правозахисників "Amnesty International"

В Ужгороді пройде акція міжнародних правозахисників "Amnesty International"

В Ужгороді пройде акція міжнародних правозахисників "Amnesty International"
З 5 до 10 грудня активісти Amnesty International в Ужгороді долучаться до Марафону написання листів - двотижневої низки акцій, які мають на меті мобілізувати активістів діяти на захист «героїв»...

З 5 до 10 грудня активісти Amnesty International в Ужгороді долучаться до Марафону написання листів - двотижневої низки акцій, які мають на меті мобілізувати активістів діяти на захист «героїв» Марафону - 6 осіб та двох громад, права яких були жорстоко порушені.

ВІДЕО ДНЯ

Під час Марафону активісти з усіх точок світу будуть підписувати петиції адресовані владним структурам країн, де відбулися порушення прав конкретних людей, та листи солідарності жертвам.

В Україні Марафон проходитиме всьоме – понад 70 волонтерів організують точки написання листів та акції в 36-ти містах України. Українські Інтернет користувачі матимуть можливість долучитися до написання листів он-лайн на сайті.

Реклама

Серед «героїв» Марафону є двоє українців – Олег Сенцов, режисер з Криму, якого незаконно вивезла до Росії та помістила у СІЗО влада РФ, а також Ірина Рабченюк, київська вчителька, яка втратила зір на одне око після того, як її побив працівник «Беркуту» під час подій Євромайдану.

В Ужгороді Марафон проходитиме з 5 до 10 грудня, за адресами: 5, 7, 8 грудня в м. Ужгород, вул. Корзо 13/5 кафе «Goriziana caffe»; 6, 9, 10 грудня в м. Ужгород, проспект Свободи 45, піццерія «Delizia». Прийом листів відбуватиметься з 15:00 по 18:00, активіста зможете впізнати по плакату організації «Amnesty International».

Реклама

В Ужгороді співорганізатором акції виступає Громадська Організація «Закарпатська асоціація територіальних громад»». Організатор Марафону в Ужгороді – Паллак Юлія, (+380501008366).

Перший Марафон написання листів Amnesty International відбувся у Польщі 11 років тому. В 2013 році понад 2,3 мільйона листів було написано у 140 країнах світу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно