Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У самому центрі Ужгорода спалахнув дах будинку

У самому центрі Ужгорода спалахнув дах будинку
Дах житлового будинку, який знаходиться в Ужгороді на Швабській впритул до спортивного комплексу «Динамо», знищено пожежею. Постраждалих немає. Рятувальники уже ліквідували вогонь, але будинок без...

Дах житлового будинку, який знаходиться в Ужгороді на Швабській впритул до спортивного комплексу «Динамо», знищено пожежею. Постраждалих немає. Рятувальники уже ліквідували вогонь, але будинок без даху. Частину покрівлі напівмансардного приміщення скинули на землю, поверх залили водою. Так само «плаває» сама вулиця. Рух по ній перекрили працівники ДАІ – немає проїзду від піцерії «Крейзі Рокі» і до повороту на площу Петефі. Також у мікрорайоні вимкнули постачання електроенергії.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляють джерела, пожежа сталася через те, що у напівмансардному поверсі господар занадто багато дров наклав у котел. Чоловік вийшов на короткий час, а котел розігрівся так, що зайнялися будівельні матеріали, з яких зроблений дах.

Будівля належить до старої забудови, але кілька років тому її серйозно оновили, надбудували горішній поверх. Внизу розташовані магазини «Меблі», та нещодавно відкритий магазин білизни».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно