Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Львівські футзалісти потрапили у ДТП неподалік Ужгорода (ВІДЕО)

Львівські футзалісти потрапили у ДТП неподалік Ужгорода (ВІДЕО)

Львівські футзалісти потрапили у ДТП неподалік Ужгорода (ВІДЕО)
Учора, 25 листопада, близько 20:30, на об'їзній дорозі обласного центру Закарпаття, неподалік від кордону зі Словаччиною сталася дорожньо-транспортна пригода. Як повідомили Закарпаття онлайн...

Учора, 25 листопада, близько 20:30, на об'їзній дорозі обласного центру Закарпаття, неподалік від кордону зі Словаччиною сталася дорожньо-транспортна пригода.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили Закарпаття онлайн активісти "Спеціального контролю", автобус з футболістами львівського спортивного клубу "Енергія" вилетів у кювет і проїхав з десяток метрів по полю.

На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Реклама

На місце події для оформлення матеріалів ДТП прибула аварійна група ужгородського ВДАІ. На думку активістів "Спецконтролю" винним, очевидно, намагатимуться зробити водія автобуса, хоча, швидше всього, до аварії спричинився поганий стан дороги та дорожньої розмітки, а також відсутність дорожніх знаків, котрі б попереджали про наближення до небезпечної ділянки дороги. Як стверджують в "Спецконтролі", місцеві водії знають про цю небезпеку та пригальмовують, спускаючись з гори. Тоді як іншогородні водії не знають про наближення небезпечної розвилки дороги і вірогідності потрапляння в ДТП.

З 25 по 28 листопада в Ужгороді проходить XIV чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергетичних компаній України.

Реклама

Організатори змагань - команда "Кіровоградобленерго", вирішила провести змагання з футзалу в Ужгороді. Відтак, до Закарпаття вибороти головний трофей змагань приїхали 18 колективів з усієї України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно