Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"На Погорєлова чекають сміттєві баки", - експерт

"На Погорєлова чекають сміттєві баки", - експерт
Закарпатські політичні оглядачі прокоментували рішення Ужгородського міськрайонного суду щодо рішення сесії міської ради про висловлення недовіри меру Віктору Погорєлову. Політолог Віктор Пащенко...

Закарпатські політичні оглядачі прокоментували рішення Ужгородського міськрайонного суду щодо рішення сесії міської ради про висловлення недовіри меру Віктору Погорєлову.

ВІДЕО ДНЯ

Політолог Віктор Пащенко зазначив, що останні події у міськраді варто сприймати не лише у контексті відносин політичних фракцій.

"Хочеться сказати: триває абсурд. Утім, тут спостерігається одна історична закономірність, яка полягає у тому, що через деякий час після масових революційних подій відбувається контрнаступ. Це ми бачимо і позовом до Верховного Суду України щодо Закону про люстрацію, і сьогоднішнім рішенням щодо повернення Погорєлова. Та чому ця судова справа тривала 9 місяців? Бо потрібно було деяким політичним силам тримати ситуацію у підвішеному стані", - мовив експерт.

Реклама

Також оглядач висловив думку, що мешканцям обласного центру ще довго чекати реальної влади у місті.

"Насправді, ми ще нескоро побачимо в Ужгороді реальну владу, адже є на це дві причини. По-перше, Погорєлов вже не є для ужгородців мером. Це довели результати парламентських виборів, коли його син Андрій набрав лише 1,18% голосів. Так само Віктора не вважатимуть градоначальником і депутати, і апарат. По-друге, різні політичні сили завжди будуть конфліктувати, плести інтриги і ділити шкуру невбитого ведмедя. З усього цього випливає висновок: ситуація дійшла до абсурду", - сказав Віктор Пащенко.

Реклама

Голова люстраційного комітету Закарпаття Василь Маняк взагалі звинуватив чинну українську владу у потуранні "контрреволюції" колишніх регіоналів.

"Ситуація з поверненням Погорєлова на посаду міського голови – це лише частина того, що відбувається у нашій державі. Останнім часом вище керівництво України потурає контрнаступу регіоналів, що ми вже побачили на прикладі подій в Ужгородській міськраді", - розповів активіст.

Також учасник ужгородського Євромайдану розповів і про можливі наслідки рішення суду.

Реклама

"Ось я промоніторив настрій ужгородців за останні дві години і можу порадити Віктору Погорєлову навіть не з’являтись у приміщенні міської ради, оскільки тоді сміттєві баки будуть здаватись дитячим лепетом", - прокоментував громадський діяч.

Нагадаємо, що Ужгородський міськрайонний суд вирішив повернути Віктора Погорєлова на посаду міського голови Ужгорода.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно