Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Замість будівельних матеріалів митники виявили одяг, автозапчастини та презервативи (ФОТО)

Замість будівельних матеріалів митники виявили одяг, автозапчастини та презервативи (ФОТО)

Замість будівельних матеріалів митники виявили одяг, автозапчастини та презервативи (ФОТО)
Декілька тижнів знадобилось експертам Ужгородського управління з питань експертизи та досліджень СЛЕД Міндоходів для ідентифікації різноманітної продукції, яку намагались ввезти до України під...

Декілька тижнів знадобилось експертам Ужгородського управління з питань експертизи та досліджень СЛЕД Міндоходів для ідентифікації різноманітної продукції, яку намагались ввезти до України під виглядом будівельних матеріалів.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомлялось раніше, до митного поста «Тиса» Чопської митниці Міндоходів прибув вантажний автомобіль із «товарами широкого вжитку» та «профілем ПВХ» з Угорщини. Українець перевозив вантаж на адресу однієї з чернівецьких фірм. Проте під час зважування було виявлено суттєві розбіжності у вагових показниках, що і стало підставою для проведення поглибленого митного огляду у боксі із вивантаженням, перерахунком, ідентифікацією, фотографуванням товару та залученням експертів, згідно вимог ст. 327 Митного кодексу України, - йдеться у повідомленні інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів України в Закарпатській області.

Митники з’ясували, що замість заявленого товару «профіль ПВХ», в автомобілі переміщується 432 найменування різноманітних товарів широкого вжитку. Серед них: мобільні телефони торгівельних марок Lenovo, Apple (Iphone 6), HTC, Sony загальною кількістю 2 327, брендовий одяг та взуття – понад 11 000, медичних препаратів – 16 600, презервативів – 16 800, солом’яних капелюшків для ляльок – 21 600, тестів на вагітність – майже 41 000, транзисторів – понад 71 700, а також резистори, конденсатори, чіпи, автозапчастини, побутова електроніка, годинники, люстри та ін.

Реклама
Замість будівельних матеріалів митники виявили одяг, автозапчастини та презервативи (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно