Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді затримали чотирьох "кредитних" шахраїв, які "видурили" 4,3 млн гривень

В Ужгороді затримали чотирьох "кредитних" шахраїв, які "видурили" 4,3 млн гривень

В Ужгороді затримали чотирьох "кредитних" шахраїв, які "видурили" 4,3 млн гривень
Судом Закарпатської області засуджено до позбавлення волі з конфіскацією майна 4-х учасників організованої злочинної групи, які шахрайським способом привласнили 4,3 млн. гривень вкладників кредитної...

Судом Закарпатської області засуджено до позбавлення волі з конфіскацією майна 4-х учасників організованої злочинної групи, які шахрайським способом привласнили 4,3 млн. гривень вкладників кредитної спілки.

ВІДЕО ДНЯ

Більше 6-ти років проведе за ґратами 61-річний організатор злочинного угруповання, мешканець м.Ужгорода, який спільно з учасниками організованої злочинної групи у період 2006-2009 років організували кредитну спілку «Інтер-С», повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Зловмисники з метою незаконного збагачення залучили шахрайським способом кошти громадян на суму понад 6,5 млн. грн., з яких понад 4,3 млн. грн. привласнили.

Реклама

Учасники даної організованої злочинної групи мали чітко визначені розподіл ролей, відповідно до яких організатор оформлював та видавав депозитні документи вкладникам для створення видимості законної діяльності спілки, прийняття депозитних коштів, ведення чорнової бухгалтерії. До обов’язків учасників організованої злочинної групи входила агітація щодо вступу у члени кредитної спілки та щодо поміщення коштів на депозит у їхню спілку.

Вочевидь, зловмисники і надалі займались би злочинною діяльністю, однак їх викрили та задокументували працівники спецпідрозділу БОЗ Закарпатської області.

Реклама

Наразі вирок суду вступив у законну силу, всіх учасників організованої злочинної групи засуджено до різних видів покарань.

- Укотре застерігаємо закарпатців, аби не вірили різноманітним пройдисвітам і не мали справ із шахраями, якими б вивісками та заманливими пропозиціями ті не прикривались, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. – Як бачимо на даному прикладі, ніколи не завадить пам′ятати відоме прислів′я про дармовий сир.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно