Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Ужгорода завітав директор Європейської академії Берліну

До Ужгорода завітав директор Європейської академії Берліну
Керівництво області зустрілось сьогодні з директором Європейської академії Берліну, професором Екартом Штратеншульте. Німецький гість приїхав у Закарпаття, щоби запросити місцевих службовців органів...

Керівництво області зустрілось сьогодні з директором Європейської академії Берліну, професором Екартом Штратеншульте. Німецький гість приїхав у Закарпаття, щоби запросити місцевих службовців органів державної влади та місцевого самоврядування до участі в семінарах, в ході яких відбудеться обмін досвідом та йтиметься про запровадження механізмів підтримки демократичних перетворень в нашій країні. Семінар проходитиме в Німеччині.

ВІДЕО ДНЯ

Директор академії повідомив, що під час навчальної програми його учасники зможуть обговорити всі аспекти ефективного управління. Програма кожного етапу буде орієнтована на діалог та практичні вміння й акцентуватиметься увага саме на обміні досвідом, – йдеться у повідомленні прес-служби облради.

«Навчання буде побудоване у формі дискусій з німецькими експертами. В нас є як позитивний досвід державного адміністрування, так само можемо поділитися й тим, як не допустити помилок при децентралізації влади. Наші громади мають великі повноваження, але і несуть відповідальність за свої дії. Для громадянина важлива ефективна і дієва влада. Але досягти цього нелегко. Нам є чим поділитися, і є чому вчитися і від вас. Ми хочемо бачити вас партнерами на довгострокову перспективу», - зазначив Екарт Штратеншульте.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно