Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські депутати обговорювали зміни до обласного бюджету

Закарпатські депутати обговорювали зміни до обласного бюджету

Закарпатські депутати обговорювали зміни до обласного бюджету
Сьогодні, 18 листопада, члени постійних комісій обговорили проекти рішень, що виносяться на розгляд 3-го пленарного засідання 19 сесії обласної ради, яке відбудеться 21 листопада, - йдеться у...

Сьогодні, 18 листопада, члени постійних комісій обговорили проекти рішень, що виносяться на розгляд 3-го пленарного засідання 19 сесії обласної ради, яке відбудеться 21 листопада, - йдеться у повідомленні Закарпатської обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, відбулося засідання таких комісій: з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту, національних меншин та інформаційної політики (М.Вегеш), з питань охорони здоров'я (В.Смоланка), з питань праці, зайнятості та соціального захисту населення (А.Ліврінц) .

Так, серед низки проектів рішень, депутати уважно вивчили внесення змін до Програми протидії захворюванню на туберкульоз в області на 2012-2016 роки. Як зазначалось, підставою для їх внесення є потреба у перерозподілі видатків обласного бюджету між заходами програми у зв’язку із необхідністю придбання сучасного діагностичного медичного обладнання для протитуберкульозних закладів області з метою покращення рівня діагностики та оснащення закладів у відповідності до урядових нормативів. Серед причин, які викликали ці зміни, - значна необхідність поновлення діагностичного медичного обладнання у протитуберкульозних закладах, приведення у відповідність до вимог оснащення закладів, що здійснюють діагностику та лікування туберкульозу. У підсумку це дасть змогу покращити надання протитуберкульозної допомоги населенню області, стабілізувати епідемічну ситуації в області та зменшити економічні втрати від даної недуги.

Реклама

Як завжди, жваво проаналізували внесення змін до обласного бюджету на 2014 рік. Пропонується затвердити зміни бюджетних призначень (у межах загального обсягу) за головними розпорядниками коштів обласного бюджету, додаткові джерела фінансування обласного бюджету, зміни до переліку регіональних програм, які цього річ фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету, а також зміни до обсягів субвенцій районним, міським бюджетам із загального та спеціального фондів обласного бюджету на 2014 рік та ін.

Обговорили депутати й інші проекти рішень, зокрема, про Президію обласної ради шостого скликання в новій редакції, про затвердження списку присяжних, які постійно проживають на території, на яку поширюється юрисдикція Виноградівського районного суду, про затвердження на посаду директора Закарпатської обласної філармонії та ін.

Реклама

Зосереджено підійшли крайові парламентарі і до аналізу питань про надра і майно.

Завтра, 19 листопада решта постійних комісій продовжать розглядати пропоновані проекти рішень у звичайному режимі.

Усі критичні зауваження та пропозиції з обговорюваних питань після узагальнення будуть розглянуті президією обласної ради, яка відбудеться традиційно напередодні сесії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно