Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський вокзал "мінували" бойовики ЛНР

Ужгородський вокзал "мінували" бойовики ЛНР
Сьогодні 18 листопада невідомий чоловік зателефонував черговому Ужгородського залізничного вокзалу й повідомив, що там знаходиться вибуховий пристрій. Відтак керівництво стало діяти згідно...

Сьогодні 18 листопада невідомий чоловік зателефонував черговому Ужгородського залізничного вокзалу й повідомив, що там знаходиться вибуховий пристрій. Відтак керівництво стало діяти згідно інструкції: повідомлення у відповідні структури, які займаються антитерористичною діяльністю, евакуація людей з території…

ВІДЕО ДНЯ

Як і варто було сподіватися, численні фахівці, які прибули на місце події й обстежили приміщення, ніяких вибухових пристроїв не виявили. Діяльність залізничного вокзалу відновлено.

– До нас телефонував вже знайомий чоловічий голос. – розповідає начальник Ужгородського залізничного вокзалу Юрій Товт. – Як з’ясувалося, це дзвонить один і той же чоловік з різних точок Луганської області, які підконтрольні бойовикам.

Реклама

Важко сказати, чому цьому «жартівнику» так приглянувся обласний центр Закарпаття. Однак, не виключено, що такі повідомлення про «замінування» від нього можна чекати в майбутньому.

Іван Ладжун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно