Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські артисти продемонстрували найскладніші трюки

Ужгородські артисти продемонстрували найскладніші трюки
16 листопада у великому залі "ПАДІЮНу" відбувалася хореографічна вистава "Перевтілення" за творчістю Кафки у виконанні Народного художнього колективу "Танцювального корпорація друзів". Вражали...

16 листопада у великому залі "ПАДІЮНу" відбувалася хореографічна вистава "Перевтілення" за творчістю Кафки у виконанні Народного художнього колективу "Танцювального корпорація друзів".

ВІДЕО ДНЯ

Вражали артисти рівнем своєї фізичної підготовки. Ми звикли аплодувати заїжджим циркачам і захоплюватися їх 5-хвилинними виступами. А тут місцеві артисти більше години виконували надзвичайно складні акробатичні трюки без будь-якої страховки.

Акцентували увагу на тому, що час зараз нелегкий. А в таких складних умовах особливо важливо, коли є люди, які переконують: не треба боятися, життя продовжується, після ночі обов’язково настане день, лише не шукай винуватих, а додавай трошечки світла, щоб день, який прийде, був добрим і світлим.

Реклама

Глядачі виходили із залу задуманими. Хтось мовчав, хтось, навпаки, – збуджено ділився враженнями: "Як шкода, що такі вистави не часто можна побачити. З такою постановкою би на столичну сцену. Не віриться, що це наші", - повідомляють у ПАДІЮНі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно