Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Представники Іршавщини успішно виступили на обласному шашковому турнірі

Представники Іршавщини успішно виступили на обласному шашковому турнірі

Представники Іршавщини успішно виступили на обласному шашковому турнірі
15-16 листопада у с. Нижня Апша на Тячівщині проходив обласний турнір з шашок-64 «Кубок Ватамана», що має репутацію високого рівня. Кращі спортсмени області вважають за честь взяти в ньому...

15-16 листопада у с. Нижня Апша на Тячівщині проходив обласний турнір з шашок-64 «Кубок Ватамана», що має репутацію високого рівня.

ВІДЕО ДНЯ

Кращі спортсмени області вважають за честь взяти в ньому участь.

Іршавський район представляли 10 учасників під керівництвом тренера Анатолія Вайди. З них семеро вихованців шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського РБДТ. Шість юних іршавських спортсменів виступили в дорослому основному турнірі. Перше місце виборов іршавчанин Олександр Горзов. Представники с. Солотвино Тячівського району Михайло Чербаник і Олександр Студеняк після додаткових боїв посіли друге і третє місця.

Реклама

- Звичайно, боротися за перші місця нашим юним спортсменам ще ранувато, але незамінного спортивного досвіду зуміли набратися. Було в кого повчитися, адже в змаганнях взяли участь 36 найсильніших спортсменів нашої області. В деяких партіях їм приходилося добряче попотіти, адже втрачати «заслужені» очки ой як не хотілося, - сказав тренер шахово-шашкового клубу «Вікторія» Анатолій Вайда. - Богдан Роман нагороджений грамотою за волю до перемоги, Сергій Скоблей – за кращий результат серед юних і як наймолодший учасник змагань. Сергій в загальному підсумку поділив 6-10 місце, а Богдан Роман і Микола Нікітін – 11-13 місця. Це кращі показники, ніж в їх тренера, який теж виступав в турнірі. Іван Лелітка і Богдан Асеєв поділили 14-20 місця.

Виноградівці піднесли організаторам «сюрприз». Вони привезли повний шкільний автобус юних спортсменів: і розрядників-хлопчиків, і початківців-дівчат. Для них організовано окремий турнір. Юна іршавчанка Ганна Попп вирішила взяти участь саме в цьому турнірі. Одну партію Ганна таки програла, на жаль цього виявилось достатньо, щоб не отримати перемогу. Переможцем став Василь Анталик. Третє місце в Ростислава Білака.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно