Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Діти учасників АТО оздоровлюватимуться на Тячівщині

Діти учасників АТО оздоровлюватимуться на Тячівщині
Про це т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Йовдій повідомив в рамках сьогоднішньої ранкової наради із своїми заступниками та окремими керівниками структурних підрозділів державної...

Про це т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Йовдій повідомив в рамках сьогоднішньої ранкової наради із своїми заступниками та окремими керівниками структурних підрозділів державної адміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Василя Михайловича, на сьогодні одним з першочергових завдань в районі є соціальна допомога військовим, що служать в АТО та їх рідним. Тому прийнято рішення безкоштовно оздоровити в дитячому таборі дітей мобілізованих на Схід вояків, адже наразі їм особливо потрібні турбота та моральний відпочинок, повідомили у прес-службі Тячівської райдержадміністрації.

Протягом декількох днів спеціалістами державної адміністрації спільно з керівником районного волонтерського центру буде пророблено відповідну роботу, за результатами якої сформують групу з 60-70 дітей, що оздоровляться в «Берізці». Тут вони отримуватимуть п’ятиразове харчування та цікаве дозвілля, не відриваючись від навчального процесу в школі.

Реклама

Крім того, керівник району дав доручення спеціалістам управління освіти спільно з керівником дитячого табору «Берізка» вивчити можливість оздоровлення в ньому дітей з Луганської області. Їх перебування в таборі заплановано на наступний заїзд, який припадає на період новорічних свят. Тож юнаки та дівчата зі Сходу матимуть можливість не тільки добре відпочити та оздоровитись, а й ознайомитись із культурою та традиціями Тячівщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно