Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік отримав від "люблячої" жінки ножа в спину

Чоловік отримав від "люблячої" жінки ножа в спину
Прикрий випадок стався днями, близько 14-ї години, в одному з будинків по вулиці Багратіона. Під час сімейної сварки жінка встромила ніж у спину свого чоловіка. На щастя, чоловік залишився живим....

Прикрий випадок стався днями, близько 14-ї години, в одному з будинків по вулиці Багратіона. Під час сімейної сварки жінка встромила ніж у спину свого чоловіка. На щастя, чоловік залишився живим. Зараз міліціонери з’ясовують обставини події.

ВІДЕО ДНЯ

Отримавши повідомлення, не гаючи часу, за вказаною адресою, виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції. З’ясувалося, що тілесне ушкодження 55-річний господар отримав від своєї 53-річна дружини під час сімейної сварки, - розповіла Діана Дорогій, речниця Ужгородського МВ УМВС.

Зі слів жінки, чоловік прийшов додому напідпитку. Через що між ними виникла сварка, яка невдовзі переросла у штовханину. Згодом, чоловік схопив кастет, і вдарив ним жінку. У відповідь вона вхопила зі столу кухонний ніж та вдарила ним чоловіка у спину. Побачивши, що накоїла, викликала швидку медичну допомогу.

Реклама

Після чого потерпілого було доставлено до лікарні. Загроз його життю не має. Потерпілий знаходиться в медзакладі на лікуванні.

З місця пригоди вилучено ніж та металевий предмет, схожий на кастет. Дані предмети направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно