Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Губаль і Чубірко представили нового керівника Хустської РДА

Губаль і Чубірко представили нового керівника Хустської РДА
Сьогодні голови обласної державної адміністрації Василь Губаль та обласної ради Володимир Чубірко представили нового керівника Хустської райдержадміністрації. Ним, згідно розпорядження Президента...

Сьогодні голови обласної державної адміністрації Василь Губаль та обласної ради Володимир Чубірко представили нового керівника Хустської райдержадміністрації. Ним, згідно розпорядження Президента призначено Михайла Пристаю.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією прес-служби облради, Василь Губаль подякував попередньому керівнику району за його роботу і вважає, що він і надалі буде корисним для району. «Нинішній голова РДА – не нова людина в районі. Перед ним стоїть завдання об’єднувати громади. Ми маємо показати агресору, що ми згуртовані. Я великі надії покладаю на рідний район», – зазначив керівник краю.

Також Василь Губаль закликав представників влади надавати всебічну підтримку закарпатським військовим, які боронять країну. «Вони захищають нашу свободу, наші кордони. Тому ми маємо надавати допомогу родинам, чиї чоловіки захищають нас. Воїни, які повертаються з АТО мають відчувати повну підтримку. Кожен тиждень маємо мати зв’язок з ними і допомагати їм», – звернувся до присутніх голова ОДА.

Реклама

Керівник краю запропонував створити в районі як і вже це є області комітет солдатських матерів , а також активізувати підтримку волонтерам – в першу чергу надавати їм приміщення.

Михайло Пристая насамперед подякував за довіру керівництву країни та області. Новий керівник району зазначив, що нині ми живемо в непрості часи, адже йде війна, в країні економічна криза. «Тому ми маємо зрозуміти, що лише консолідація зусиль дасть нам змогу запроваджувати європейські стандарти життя. Я готовий до співпраці з депутатським корпусом та сільськими головами. Я закликаю об’єднуватися навколо розвитку Хустщини. Але об’єднання замало. Для початку реформ – треба, щоби старі бюрократи, які під час Революції Гідності відправляли людей на антимайдани пішли з влади. Корупціонерам не місце в новій владі. На їх місце мають прийти молоді спеціалісти, які мають втілювати реформ. Я не тримаюся за владу, я хочу якісних змін в районі», – зазначив новопризначений керівник Хустщини.

Реклама

Володимир Чубірко як позитив відзначив той факт, що в районі команда управлінці працюватимуть єдиною командою. Йдеться про співпрацю голів ради, адміністрації, керівників органів місцевого самоврядування. «Покращити життя громади – першочергове завдання. Ми на порозі випробувань. Ми не маємо шукати винних, ділити посади. А лише з представниками громадськості маємо вирішувати всі проблеми. В на тут йде свій фронт війни – з корупцією, з безвідповідальністю чиновників. В Хусті відбулося перезавантаженя влади і сподіваємося на швидкі реформи», – резюмував керівник ради.

Довідково: Михайло Пристая народився 20 вересня 1980 року в с.Іза Хустського району. Має дві вищі освіти: у 2002 році закінчив Ужгородський державний інститут інформатики, економіки і права, здобувши кваліфікацію юриста, та у 2008-му – Одеську національну юридичну академію, ставши магістром права.

Трудову діяльність розпочинав із помічника судді Хустького райсуду, де пропрацював 5 років. Потім 6 років займався підприємницькою та адвокатською діяльністю. З 2014 року до цього призначення – помічник народного депутата України. Депутат Хустської райради. Одружений.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно