Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці більше платитимуть за поховання (ФОТОФАКТ)

Ужгородці більше платитимуть за поховання (ФОТОФАКТ)
Рішення “Про тарифи на ритуальні послуги з поховання” можуть затвердити завтра, на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради. Враховуючи клопотання Ужгородського комбінату...

Рішення “Про тарифи на ритуальні послуги з поховання” можуть затвердити завтра, на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради.

ВІДЕО ДНЯ

Враховуючи клопотання Ужгородського комбінату комунальних підприємств від 22 вересня, виконком міської ради вирішив підвищити тарифи на ритуальні послуги з поховання.

Нагадаємо, востаннє тарифи змінювали 15 травня 2013 року. Відтоді збільшилися ціни на бензин, мінімальна заробітна плата. Тарифи на електроенергію, вартість дерева тощо, тож діяльність КП стала збитковою.

Реклама

Згідно рішення тарифи на ритуальні послуги з поховання, що надаються Ужгородським ККП, зростуть трохи більше ніж на 18%.

Звернення та розрахунки УККП щодо перегляду тарифів було розглянуто на засіданні міської міжвідомчої комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві та на міському пасажирському транспорті 25 вересня, якою було погоджено подані розрахунки тарифів.

Реклама

Також, розрахунки тарифів на ритуальні послуги погодило територіальне відділення Антимонопольного комітету України у Закарпатській області.

Ужгородці більше платитимуть за поховання (ФОТОФАКТ) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно