Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Володимир Чубірко відповів на звинувачення Віктора Щадея

Володимир Чубірко відповів на звинувачення Віктора Щадея
Ім'я голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка згадується у контексті подій, які відбуваються останнім часом в Ужгородській міській раді. Зокрема і те, що він причетний до звільнення...

Ім'я голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка згадується у контексті подій, які відбуваються останнім часом в Ужгородській міській раді. Зокрема і те, що він причетний до звільнення Віктора Щадея з посади виконуючого обов'язки мера обласного центру і призначення на вакантне місце близького, за інформацією деяких джерел, до його оточення Віталія Семаля.

ВІДЕО ДНЯ

На своїй сторінці у Фейсбуці очільник облради відповів на звинувачення Віктора Щадея, які останній висловив у програмі "Про головне" телеканалу "Тиса-1".

"Ті ж самі схеми, які діяли при Погорєлові, продовжували діяти і процвітати в міській раді під головуванням Щадея. Усі колишні начальники управлінь та відділів (за виключенням тих, яких зняла міськрада) продовжують працювати. То може нехай Щадей задає запитання про свою відставку депутатам міськради, з якими за ці пів року навіть не пробував налагодити співпрацю, а не вигадує легенди про всемогутнього Чубірка?", - стверджує голова крайового парламенту.

Реклама

"Ні до першої, ні до другої, ні до останньої спроб відставки в.о. мера жодного відношення не маю. Я передбачав розвиток подій, що відбулися у п’ятницю, однак не сприймав ці потуги серйозно, мені невідомі були «розклади» і сам факт винесення цього питання на порядок денний став для мене неабиякою несподіванкою", - мовив Володимир Чубірко.

Також політик зазначив, що Віктор Щадей виграв від цього "спектаклю".

Реклама

"Щодо політичних бонусів, то, знову ж таки, найбільше виграв у цій історії саме Віктор Щадей. Як він собі певно гадає, усе склалося якнайкраще - з нього зняли відповідальність за місто напередодні складного зимового періоду, йому не доведеться розраховуватися із міськими боргами і витягувати Ужгород із кризи. Натомість сам він вже з головою занурився в рідну стихію пустословства, політиканства та популізму", - написав керівник облради.

Окрім того, Володимир Чубірко сказав, що міська рада Ужгорода повинна скласти повноваження і піти у відставку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно