Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під Дебальцевим для закарпатських військових доцент зварив бограч

Під Дебальцевим для закарпатських військових доцент зварив бограч

Під Дебальцевим для закарпатських військових доцент зварив бограч
Зранку, 5 листопада, з Ужгорода вирушила гуманітарна експедиція активістів-«самодопомогівців» в зону АТО (Дебальцево, Сєвєродонецьк). Машина «швидкої допомоги», позашляховик для підрозділу...

Зранку, 5 листопада, з Ужгорода вирушила гуманітарна експедиція активістів-«самодопомогівців» в зону АТО (Дебальцево, Сєвєродонецьк). Машина «швидкої допомоги», позашляховик для підрозділу розвідників, потрібні бійцям медикаменти, теплі речі та харчі. Також, спакували «адресні передачі» від родичів та друзів військових і масу коробок - від волонтерів, стверджують у Медіацентрі УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

Дзвінок пролунав із незнайомого номера. На зв’язку - член експедиції у зону АТО, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, доктор економічних наук Володимир Химинець. Бадьоро, із закарпатським колоритом, розповідає: «Нно, ми добралися! На місці. Вшитко з нами добре. І з нашими хлопцями, які перебувають тут, – також все гаразд. Зараз будемо варити боґрач».

Словом, для всіх, хто стежить за перебігом поїздки закарпатських «самодопомогівців» на схід України, є добрі новини. Наші вже там. Добралися без прикрих пригод. Експедицію зустріла наша міліція, яка теж перебуває на сході, провела до Артемівська, а далі – своїм ходом аж до розташування вояків.

Реклама

Свого точного місця перебування не повідомляють із міркувань безпеки. Хлопцям передали і вантаж, і спеціально придбані для них машини: санітарну та джип. Що радості було – годі передати, кажуть «самодопомогівці». І посилкам, і транспорту, і своїм. Звісно, з багатьма упізнали одне одного.

Планують трошки там побути і повертатися назад - на Закарпаття.

Реклама

«Все добре, всі дуже раді посилкам і передачам. Привезли спальники, матраци, харчі, зігрівальне, зараз почну готувати боґрач. Так і напишіть – чим може підтримати наших вояків доктор наук з УжНУ? Як стріляти не береться, то принаймні – приготує боґрач!» – сміється Володимир Васильович.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно