Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вихованці ужгородського дитсадочка позбавлені тепла

Вихованці ужгородського дитсадочка позбавлені тепла
Цього тижня в Ужгороді сталася подія, яка залишила без тепла близько 130 вихованців ДНЗ № 28 по вул. Добролюбова. Невідомі обікрали модульну котельню, розміщену неподалік, на подвір’ї...

Цього тижня в Ужгороді сталася подія, яка залишила без тепла близько 130 вихованців ДНЗ № 28 по вул. Добролюбова.

ВІДЕО ДНЯ

Невідомі обікрали модульну котельню, розміщену неподалік, на подвір’ї багатоповерхівок. Кілька років тому її обладнали у стінах старої великої котельні, сторожа за нею не закріплювали.

Заступник міського голови Ужгорода Володимир Фленько показує шкоду, завдану злодіями, констатуючи, що ті не так збагатилися, як створили значні проблеми дитячому садку.

Реклама

«У середу в котельню прийшли оператори «Закарпатгазу» і спеціалісти, які перевіряють системи опалення. Вони мали запустити модульну котельню і подати тепло в садок № 28. Тоді й виявилося, що її розграбували. Думаємо, це сталося минулої неділі. Вночі невідомі особи розбили вікно, залізли всередину і почали все нищити. Вкрали електродвигун з насоса, розбили електрощитову, витягли звідти всі мідні деталі. Намагалися вкрасти ще один двигун, але чомусь його кинули», – розповідає заступник міського голови.

Фінансова шкода, заподіяна котельні, не є дуже значною, однак відтягує терміни подачі тепла в садочок. Благо, тепла погода дозволяла весь тиждень обходитися електричними обігрівачами.

Реклама

«До котельні приїздили міліціонери, оглянули все, зняли залишені злодіями відбитки пальців. Сподіваюся, це допоможе знайти тих, хто позбавив дітей тепла», – зауважив Володимир Фленько.

Тетяна Літераті

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно