Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородцям показали виставу про прадавні ляльки

Ужгородцям показали виставу про прадавні ляльки
У неділю, 9 листопада, у Закарпатському академічному обласному театрі для дітей презентували виставу «Лялькова забава - прадавня справа». Четверта прем’єра у цьому році пройшла з аншлагом та...

У неділю, 9 листопада, у Закарпатському академічному обласному театрі для дітей презентували виставу «Лялькова забава - прадавня справа». Четверта прем’єра у цьому році пройшла з аншлагом та викликала шквал емоцій у маленьких глядачів.

ВІДЕО ДНЯ

Новий спектакль - весела оповідь про те як було, коли нас ще не було. Над створенням вистави працювала творча група: Елла Григор’єва, Лариса Кривчик та Наталія Орєшнікова. Автори вистави спробували відтворити світ розваг, що побутували у минулих століттях та розповісти про витоки лялькового театрального мистецтва.

Двоє акторів на сцені Елла Григор’єва та Лариса Кривчик вирушають у мандрівку в минуле аби показати глядачам, як розважались на ярмарках. У концертних номерах малеча знайомиться і з кумедним Петрушкою, його сварливою дружиною, мрійницями Марійкою та Василинкою та іншими персонажами. У формі жартівливої гри дітлахів вчать як вигадати і показати казку за допомогою двох хустинок, цілий зоопарк - пальцями й кистями рук та станцювати гопака дерев’яними ложками.

Реклама

Оксана Гаврош

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно