Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відзначили найкращих митців області

В Ужгороді відзначили найкращих митців області
У суботу, 8 листопада, у Закарпатській обласній філармонії відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, зазначили у...

У суботу, 8 листопада, у Закарпатській обласній філармонії відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, зазначили у прес-службі Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

До присутніх у залі працівників культури і майстрів мистецтва з теплими словами вдячності за їх сумлінну працю, великий внесок у розвиток культури нашого краю та найкращими побажаннями звернулися керівники - Закарпатської ОДА Василь Губаль та Закарпатської облради Володимир Чубірко.

За багаторічну сумлінну працю, високий організаційно-творчий рівень діяльності, значний особистий внесок у розвиток бібліотечного обслуговування сільських жителів, вагомий внесок у збереження культурної спадщини та з нагоди відзначення Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва керівництво краю відзначило найкращих працівників культури Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно