Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Центр Ужгорода заполонили книги

Центр Ужгорода заполонили книги
В Ужгороді цими вихідними триває книжковий ярмарок. І за цей час він зібрав рекордну суму - 7260 гривень та 100 угорських форинтів. Ці кошти будуть використані на потреби військових. Організатори...

В Ужгороді цими вихідними триває книжковий ярмарок. І за цей час він зібрав рекордну суму - 7260 гривень та 100 угорських форинтів. Ці кошти будуть використані на потреби військових. Організатори висловлюють особливу подяку Вірі Якубик, "загадковій" пані Ірині, яка дала більше 50 дитячих книжок, а також пану Дмитру, який відібрав зі своєї бібліотеки цінні книги. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав журналіст Максим Мельник.

ВІДЕО ДНЯ

"А ще Ужгородці неймовірні: із захопленням цитують Лермонтова, купують "дашо нашоє, русинськоє", читають словацькою, угорською, англійською, французькою, україською і російською, люблять класику, шукають щось витончене, раритетне і водночас радіють, коли у руках тримають сучасну українську прозу. Вони сповнені гумору, усміхнені і дуже європейські", - зазначив медійник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно