Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Богдан Бенюк провів в Ужгороді творчий вечір

Богдан Бенюк провів в Ужгороді творчий вечір
Учора, 5 листопада, в Ужгороді відбувся творчий вечір народного артиста України Богдана Бенюка. Зустріч відбулась у форматі живого спілкування. Митець показував уривки з кінострічок, співав...

Учора, 5 листопада, в Ужгороді відбувся творчий вечір народного артиста України Богдана Бенюка. Зустріч відбулась у форматі живого спілкування.

ВІДЕО ДНЯ

Митець показував уривки з кінострічок, співав коломийки, читав вірші, розповідав гуморески. Також актор поспілкувався з глядачами про свої життєві здобутки, філософію мислення українців, найактуальніші події в Україні.

«Нам з вами потрібно бути більш динамічними і більш зацікавленими у вирішенні тих проблем, які існують у нашій державі. Все у наших руках», – зазначив під час виступу Богдан Бенюк.

Реклама

У приміщенні лялькового театру послухати артиста зібралося чимало людей, серед яких переважно місцева інтелігенція, митці та студенти, що із захопленням поспілкувалися з живою легендою українського театру.

«Мені дуже сподобалось. Це чудова можливість заглянути у внутрішній світ іншої людини, дізнатись більше про неї», - розповів глядач Яків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно